andere massages

Maatwerk Massages

Klacht gerichte massage

Een massage helpt om u spieren en gewrichten weer soepeler te maken. Massage geeft vaak verlichting van pijn klachten, werkt herstel bevorderend en heeft bovendien een preventieve werking om te voorkomen dat de klachten verergeren. Er wordt licht stevig tot stevig gemasseerd. Omdat ik mij richt op het losmaken van eventueel vast zittende spieren kan deze vorm van massage gevoelig zijn. Ik ga echter nooit over uw pijngrens heen. Het is belangrijk dat het ondanks dat het soms gevoelig is de massage in totaal als prettig ervaren wordt.

massage van 30 minuten 27 euro

massage van 40 minuten 36 euro

ontspanningsmassage

Hoe fijn om even helemaal te ontspannen en je over te geven aan een totale lichaamsmassage. Met eventueel een toegevoegd aroma aan de massage olie om de werking van de massage te verdiepen. Ontspannings massage is een zachte tot licht stevige massage die ten alle tijden prettig moet aanvoelen.

massage van 30 minuten 27 euro

massage van 40 minuten 36 euro

massage van 60 minuten 50 euro

Hoofdpijn massage

Een ontspannende licht stevige tot stevige Massage van de bovenrug, nek, schouders, gelaat en hoofd spieren. kan een verlichtende en preventief voorkomende werking hebben bij hoofdpijn klachten. Vooral als deze klachten voortkomen uit te veel spanning op deze spiergroepen kan een massage echt het verschil maken.

massage van 30 minuten 27 euro

massage van 40 minuten 36 euro


Kindermassage

Ook kinderen ervaren soms stres met alle drukte van de dag. Zitten veel in hun hoofd. Spelen veel digitaal en hebben vaak een drukke agenda met school en clubjes.

 

Even een rustmomentje is dan wel heel erg fijn. Even alle aandacht voor jou alleen. Eerst maken we even een kort kennismakings praatje waarin ik uitleg wat ik precies ga doen. En jij aan kan geven wat je wel en niet wilt. Misschien wil je bijvoorbeeld wel graag dat ik wel je rug masseer maar niet je voeten. dat mag je allemaal vertellen. Daarna mag je zelf kiezen welk aroma(geurtje) we aan de massage olie toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld lavendel, citroengras of zoete sinnasappel zijn.  De massage die ik je geef is een zachte rustige massage. Waardoor je je heel ontspannen gaat voelen. Hoe fijn is dat?

 

Massage van 30 minuten 27 euro

Algemene informatie

Alle massages die ik geef zijn gebasseerd op de klassieke massage ook wel zweedse massage genoemd. Binnen deze massage vorm heb ik mij diverse specialisaties eigen gemaakt. Bij klassieke massage wordt door middel van strijkingen en knedingen de bloedsomloop gestimuleerd en spieren en gewrichten "weer" soepeler gemaakt. Daarnaast werkt Massage ook pijn verzachtend en herstel bevorderend. Verminderd het stres gevoelens en verdiept het de ademhaling. Al deze aspecten maakt het ontvangen van een massage een fijne ervaring voor zowel lichaam als geest.

Werkwijze

Als u voor het eerst komt houd ik altijd een kort intake gesprek met u. Dit gespek duurt ongeveer 10 minuten. Het komt boven op uw massage tijd en uw hoeft hier ook niet extra te voor te betalen. Alle informatie uit dit gesprek dient alleen mij om in te kunnen schatten wat voor soort massage voor u wenselijk is. Maar ook om na te gaan of er medisch gezien geen conta-indicaties voor massage aanwezig zijn.

Copyright @ All Rights Reserved