Massage aan huis

Maatwerk Massages

Massage aan huis.

Heeft u een beperking waardoor het niet mogelijk is om naar mijn praktijk ruimte te komen? Of wilt u een massage boeken voor een familie lid of cliënt waarvoor het wenselijk is dat ik aan huis kom. Dan neem ik alle basis benodigdheden zoals massagetafel en olie mee en kom bij u thuis. Misschien kunt u vanwege uw beperking niet op een massagetafel liggen omdat dit fysiek niet mogelijk of veilig is. Maar heeft u wel een elektrisch verstelbaar hoog laag bed wat als “massagetafel” kan dienen. Zolang er voor mij als masseur een werkbare houding valt aan te nemen ben ik bereid out off the box te denken.

Als ik voor het eerst kom houd ik altijd een kort intake gesprek. Dit om de wensen en verwachtingen ten aanzien van de massage door te spreken maar ook zal ik u enkele vragen stellen over uw gezondheid.

Misschien gelden er door u beperking/ziektebeeld wel bepaalde contra-indicaties. Bij twijfel vraag ik altijd of u eerst na wil vragen bij bijvoorbeeld de huisarts, behandelend arts of fysiotherapeut of er wel gemasseerd mag worden.

Boekt u een massage voor een cliënt, kind of ander familie lid die ondersteuning nodig heeft bij het intake gesprek. Dan verwacht ik dat u daar als ouder of zorgverlener bij bent om de wensen en belangen van deze persoon te verwoorden.

tarief

Massage van 30 minuten 35 euro

Massage van 45 minuten 45 euro

Massage van 60 minuten 55 euro

Voorwaarden

Bovenstaande tarieven gelden voor klanten die wonen in Amersfoort. Buiten Amersfoort reken ik extra voorrij kosten.

Ik heb een ruime werkplek nodig zodat ik tijdens de massage om de massagetafel heen kan lopen. Indien u niet op een massage tafel kan liggen dan is het belangrijk dat ik op hoogte kan werken bijvoorbeeld door middel van een electrisch hoog laag bed.

Een massage aan huis van 30 minuten is alleen mogelijk als u in Amersfoort noord woont of als er meerdere massages op één adres afgenomen worden.

Eventueel noodzakelijk gemaakte parkeer kosten breng ik extra in rekening.

Copyright @ All Rights Reserved