privacy en klachtrecht

Maatwerk Massages

Privacy

Als u bij mij voor het eerst komt houd ik altijd een kort intake gesprek.

De persoonlijke gegevens die u mij hierin geeft. Deel ik niet met derder ook digitaliseer ik uw gevens niet. Wel houd ik een handgeschreven dossier kaart van u bij met daarop uw gegevens uit het intake gesprek en eventuele nieuwe toevoegingen na een vervolg behandeling. De gevens die ik over u noteer dienen alleen mij om in te kunnen schatten wat voor soort massage u wenst en of er medisch gezien geen conta-indicaties zijn met betrekking tot de massage.  Deze kaart met persoonlijke gegevens mag u altijd inzien. Ook kan deze op uw verzoek gecopieĆ«rd worden of vernietigt.

Ik bewaar uw persoonlijke gegevens bij mij thuis in een afgesloten dossierkast. Uw telefoon nummer en email adres gebruik ik alleen om met u in contact te komen voor het inplannen of afzeggen van een massage afspraak.

Als u langer dan 3 jaar niet bij mij in de praktijk bent geweest vernietig ik uw dossier kaart.

      Contact formulier

De gegevens die ik over u verzamel via dit contact formulier gebruik ik alleen om met u in contact te komen. Als er na dit eerste contact geen verdere diensverlening ontstaat wis ik uw gegevens weer uit mijn bestanden

 
 
 
 
 


Klachtrecht

Heeft u een klacht over mij of de massage behandeling? Ik doe er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan is een eerste stap altijd dat u met mij in gesprek gaat om samen tot een oplossing te komen. 

Verder ben ik als masseuse aangesloten bij het ngs(nederlands genootschap voor sportmassage). Deze heeft voor leden een geschillen commissie. Zodat u als klant van mij daar terecht kunt met eventuele klachten waar wij samen niet uitkomen.

telefoonnummer ngs: 088-7308500.
Copyright @ All Rights Reserved